Leta upp och visa din iPhone eller iPad på din dator

När du ansluter din iPhone, iPad eller iPod till din dator bör den visas i Finder eller iTunes.

Visa din enhet i Finder

Om din Mac använder macOS Catalina eller senare visas namnet på din anslutna enhet i sidofältet i alla fönster i Finder. Klicka på namnet för att se detaljer om din enhet.

Om din Mac använder en tidigare version av macOS eller om du använder en Windows-dator, visar du din enhet i iTunes istället.

Visa din enhet i iTunes

Om din Mac använder macOS Mojave eller tidigare eller om du använder en Windows-dator, visas en symbol för din anslutna enhet i det övre vänstra hörnet i iTunes-fönstret. Klicka på symbolen för att se detaljer om din enhet.