Om du vill säga upp en prenumeration från Apple

Läs om hur du säger upp en prenumeration från Apple eller en prenumeration som du köpt med en app från App Store.

Säga upp en prenumeration från Apple

Säga upp en prenumeration

Om du inte hittar prenumerationen som du vill säga upp

Så här avbryter du en prenumeration på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på ditt namn.

3. Tryck på prenumerationer.

Ingen bildtext för denna bild
  4. Tryck på prenumerationen.

5. Tryck på Avbryt prenumeration. Du kan behöva rulla ner för att hitta knappen Avbryt prenumeration. Om det inte finns någon knapp Avbryt eller om du ser ett meddelande i röd text om utgången tjänst är prenumerationen redan avslutad.

Om du inte hittar prenumerationen som du vill säga upp

Säga upp en prenumeration på Mac-datorn

1. Öppna App Store-appen.

2. Klicka på ditt namn. Om du inte hittar ditt namn klickar du på Logga in.

3. Klicka på Kontoinställningar.

4. Rulla till Prenumerationer och klicka sedan på Hantera.

Ingen bildtext för denna bild
  5. Klicka på Redigera bredvid prenumerationen.

6. Klicka på Avbryt prenumeration. Om det inte finns någon knapp Avbryt eller Avbryt prenumeration är prenumerationen redan uppsagd.

Om du inte hittar prenumerationen som du vill säga upp

Säga upp en prenumeration på din Windows-dator

Du kan säga upp Apple Music och Apple TV+ på webben. För att avbryta en prenumeration som faktureras av Apple använder du appen Apple Music eller Apple TV för Windows.

Använd appen Apple Music eller Apple TV för Windows

1. På din Windows-dator öppnar du appen Apple Music eller Apple TV. Läs om hur du hämtar Apples appar för Windows.

2. Klicka på ditt namn längst ned i sidofältet och välj sedan Visa mitt konto. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.

Ingen bildtext för denna bild
  3. Bläddra till avsnittet Inställningar. Klicka på Hantera bredvid Prenumerationer.

Ingen bildtext för denna bild
  4. Leta reda på den prenumeration som du vill säga upp och klicka på Redigera.

5. Klicka på Avbryt prenumeration. Om knappen Avbryt eller Avbryt prenumeration inte visas har prenumerationen redan avbrutits.

Om du har en äldre version av iTunes för Windows

1. Öppna iTunes på din Windows-dator.

2. Välj Konto från menyraden längst upp i iTunes och sedan Visa mitt konto.

3. Bläddra till avsnittet Inställningar. Klicka på Hantera bredvid Prenumerationer.

Knappen Hantera bredvid Prenumerationer i iTunes.
  4. Leta reda på den prenumeration som du vill säga upp och klicka på Redigera.

5. Klicka på Avbryt prenumeration. Om det inte finns någon knapp Avbryt eller Avbryt prenumeration är prenumerationen redan uppsagd.

Om du inte hittar prenumerationen som du vill säga upp

Prenumerationer på din Android-enhet

Du kan säga upp Apple Music och Apple TV+ på webben. För att avbryta andra prenumerationer som faktureras av Apple använder du en Windows-dator eller Apple-enhet.

Hittar du inte hittar prenumerationen som du vill säga upp?

Du kan säga upp iCloud+ i dina iCloud-lagringsinställningar.

Om du inte försöker säga upp iCloud+ hittar du ditt kvitto:

1. Sök i din e-post efter orden ”kvitto från Apple" eller ”faktura från Apple".

2. På kvittot för prenumerationen kontrollerar du vilket Apple-ID som användes.

Ingen bildtext för den här bilden
  • Om en familjemedlems Apple-ID visas på kvittot ber du familjemedlemmen att följa stegen i den här artikeln för att säga upp prenumerationen. Du kan inte säga upp en familjemedlems prenumeration.

• Om ett annat Apple-ID som du använder visas på kvittot loggar du in med det Apple-ID:t och följer stegen i den här artikeln för att säga upp prenumerationen.

• Om du inte kan hitta ett kvitto från Apple för prenumerationen kan du ha köpt prenumerationen från ett annat företag. För att ta reda på vilket företag som fakturerar dig kontrollerar du ditt kontoutdrag. För att säga upp prenumerationen måste du kontakta företaget som fakturerar dig för prenumerationen.

Kontakta Apple-supporten

Kontakta Apple-supporten

Mer om att avbryta prenumerationer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.