Ändra namn på din iPhone, iPad eller iPod

Läs mer om hur du ändrar namnet på din iPhone, iPad eller iPod.

Följ önskade steg nedan:

Med en iOS-enhet

1. På enheten trycker du på Inställningar > Allmänt > Om.
  2. Tryck på den första raden. Den bör visa enhetens namn.
    Ändra namn med iPhone
  3. Ändra namn på enheten med hjälp av tangentbordet på skärmen och tryck på Klar.
    Tryck på Klar

Med datorn

1. Anslut enheten och öppna iTunes.
  2. Klicka på enhetsknappen i det övre högra hörnet. (Om iTunes Store visas klickar du först på knappen Bibliotek överst till höger.) Om du inte ser din enhet väljer du Göm sidofält på menyn Innehåll.
    Tryck på iPhone
  3. Dubbelklicka på enhetens namn bredvid bilden på enheten.
    Ändra namn i iTunes
  4. Skriv in det nya namnet för enheten och tryck på returtangenten på tangentbordet.
  5. Synkronisera enheten (tryck på Synkronisera i nedre högra hörnet på skärmen).
Senast ändrad: