Starta om eller nollställa iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du stänger av och slår på (startar om) och nollställer din iPhone, iPad eller iPod touch.

Starta om

1. Tryck och håll ner vilo-/väckningsknappen tills det röda skjutreglaget visas.
  2. Dra skjutreglaget för att stänga av enheten helt.
  3. När enheten har stängts av trycker du ner vilo-/väckningsknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Nollställa

• Du bör bara nollställa enheten om ingenting annat fungerar och om det inte går att starta om den.
  • Tryck ner vilo-/väckningsknappen och hemknappen samtidigt i minst tio sekunder tills Apple-logotypen visas.

Mer hjälp

Du kan också läsa om vad du bör göra om enheten fortfarande inte reagerar eller om den inte går att slå på.

Senast ändrad: