Lös problem med att uppdatera och återskapa i iOS med hjälp av iTunes

När du uppdaterar eller återskapar iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes, kan det visas en felkod eller ett varningsmeddelande. De flesta av de här felen inträffar på grund av att din dator har äldre versioner av olika programvaror eller för att den inte kan ansluta till servern.

Du kan åtgärda de flesta fel när du uppdaterar eller återskapar med några enkla steg. Prova dessa först:

Uppdatera iTunes.

Hämta den senaste versionen av iTunes på datorn.

Uppdatera operativsystemet.

Installera alla tillgängliga uppdateringar för din Mac. Om du har en PC kan du hämta programuppdateringar till den från Microsofts webbplats.

Kontrollera din dators säkerhetsprogramvara.

Du kan behöva uppdatera, ändra, inaktivera eller avinstallera programvaran som orsakar problemet.

Koppla ur alla extra USB-enheter.

Låt bara iOS-enheten, tangentbordet och musen vara direkt anslutna till datorn.

Starta om.

Stäng av datorn och enheten. Slå sedan på dem igen.

Försök igen.

Uppdatera eller återskapa iOS-enheten igen.

Få mer hjälp.

Om du provade att utföra dessa steg och felet uppstår igen ska du följa de avancerade stegen för din felkod.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: