Ljudfelsökning – Beats-hörlurar och -öronsnäckor

Har du problem med ljudet? Här hittar du svaren.

Snäppande, knastrande, knäppande eller inget ljud på ena sidan

1. Kontrollera att 3,5 mm-kontakten är ordentligt ansluten. Den raka kontakten ska anslutas till headsetet och den L-formade kontakten ska anslutas till ljudenheten.

2. Kontrollera att ljudkällan är på och fungerar.

3. Om ljudkällan är en stationär eller bärbar dator kan du behöva justera konfigurationsinställningarna.

4. Om du fortfarande hör förvrängt ljud prövar du en annan ljudkälla och en annan kabel.

Ljuduttag

För hög volym

Vrid ner volymen på ljudkällan.

Telefonen svarar inte på knapptryckningar

Kontrollera att headset-kontakten är ordentligt ansluten. För multitrycksfunktioner kan du behöva variera hastigheten på tryckningarna när du använder fjärrkontroll/mikrofon.

Kompatibilitetsproblem

Kom ihåg att installera de senaste programvaruuppdateringarna för enheten. Alla funktioner i fjärrkontrollen/mikrofonen kanske inte fungerar med enheter som inte kör iOS.

Mikrofonen plockar inte upp ljud

• Kontrollera att headset-kontakten sitter ordentligt och att uttaget är rent och fritt från skräp.

• Kontrollera att mikrofonen – som sitter på baksidan av fjärrkontrollen – inte är blockerad eller övertäckt.

• Kontrollera att kontaktens raka ände är ansluten till hörlurarna och den vinklade L-formade kontakten är ansluten till ljudkällan.

• Om du använder dina Beats med en dator ser du till att datorns mikrofon är inställd på rätt inmatningskälla.