Så här hämtar du appar och innehåll som dina familjemedlemmar har köpt

Om du använder delade inköp kan du hämta appar och spela upp innehåll som dina familjemedlemmar köper.

Använda din iPhone eller iPad för att hämta innehåll som familjemedlemmar har köpt

1. Öppna App Store, Apple TV-appen eller Apple Books.
  2. Leta reda på dina familjemedlemmars inköp.
    • App Store: Tryck på din profilbild längst upp på skärmen och sedan på Köpt.
    • Apple TV-appen: Tryck på fliken Bibliotek och sedan på Familjedelning.
    • Apple Books: Tryck på din profilbild längst upp på skärmen.
  3. Visa familjemedlemmens innehåll genom att trycka på hens namn. Läs om vad du kan göra om du inte ser något innehåll eller inte kan trycka på en familjemedlem.
  4. Hämta ett objekt genom att trycka på knappen Hämta bredvid det.

Använda din Mac för att hämta innehåll som familjemedlemmar har köpt

Gå till listan över din familjs inköp och hämta eller spela upp innehållet.

Hämta en app på din Mac

1. Öppna App Store.
  2. Klicka på ditt namn i det nedre hörnet. Om du inte ser ditt namn klickar du på knappen Logga in och sedan på ditt namn.
  3. Om du vill se en familjemedlems innehåll klickar du på ditt namn bredvid Köpt av. Sedan väljer du en familjemedlems namn från listan som visas.
  4. Hämta den app du vill ha.

Hämta ett tv-program eller en film på din Mac

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Klicka på Bibliotek högst upp i fönstret, klicka sedan på pilen bredvid Bibliotek i sidofältet och välj en familjemedlems bibliotek.
  3. Hämta eller spela upp det program som du vill ha.

Hämta en bok eller ljudbok på din Mac

1. Öppna Apple Books-appen.
  2. Klicka på ditt namn i det nedre hörnet. Om du inte ser ditt namn klickar du på knappen Logga in och sedan på ditt namn.
  3. Din kontosida visas. Under Familjeköp väljer du en familjemedlems namn.
  4. Välj Böcker eller Ljudböcker.
  5. Hämta de böcker du vill ha.

Använda din pc för att hämta innehåll som familjemedlemmar har köpt

1. I menyfältet högst upp i iTunes-fönstret väljer du Konto > Familjens inköp.
  2. Välj familjemedlemmens namn för att visa hens innehåll.
  3. Hämta eller spela upp de objekt som du vill ha.

Använda din Apple TV, smart-tv eller streamingenhet för att titta på program som familjemedlemmar har köpt

1. Öppna Apple TV-appen.
  2. Välj Bibliotek > Familjedelning och sedan familjemedlemmen för att se hens delade filmer och tv-program.

Om du inte kan se din familjs innehåll

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.