OS X Server (Mavericks): Programuppdateringsservern kanske inte tillhandahåller programuppdateringar för OS X Mavericks efter uppgradering

När du har uppgraderat en programuppdateringsserver från OS X Server (Mountain Lion) till OS X Server (Mavericks) kanske det inte går att tillhandahålla programuppdateringar för OS X Mavericks-klienter.

Lösning

Uppdatera till OS X Server (Mavericks) v3.0.2 eller senare.

Läs mer

Om du har uppgraderat från OS X Server (Mountain Lion) och redan har öppnat OS X Server (Mavericks) v3.0 eller 3.0.1:

1. Öppna Server-appen.

2. Stoppa tjänsten Programuppdatering.

3. Avsluta Server-appen.

4. Utför följande kommandon i Terminal, vilka flyttar undan befintliga konfigurationsfiler:

• cd /Library/Server/Software\ Update/Config/

• sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig

• sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Starta om servern.

6. Öppna Server-appen och välj tjänsten Programuppdatering.

7. Konfigurera om inställningarna under flikarna Inställningar och Uppdateringar efter önskemål.

8. Starta tjänsten Programuppdatering.