Återskapa en iOS-enhet till fabriksinställningarna med hjälp av iTunes

Med hjälp av iTunes kan du återskapa din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningarna och den senaste versionen av iOS.

Om du återskapar iOS-programvaran raderas alla data och allt innehåll från enheten, inklusive låtar, videor, kontakter, bilder och kalenderinformation.

Innan du återskapar enheten:

1. Kontrollera att du använder den senaste versionen av iTunes.
  2. Säkerhetskopiera din enhet med hjälp av iTunes. Överför och synkronisera allt övrigt innehåll till din dator.
  3. Stäng av Hitta min iPhone i Inställningar > iCloud på enheten. Då stängs aktiveringslåset av.

Återskapa iOS-enheten

1. Koppla iOS-enheten till datorn med den kabel som medföljde enheten.
  2. Välj din iPhone, iPad eller iPod touch när enheten visas i iTunes. Klicka på Återställ i panelen Sammanfattning.

markera enheten

3. Bekräfta att du vill återskapa till fabriksinställningarna och radera alla data och allt innehåll genom att klicka på Återställ igen. iOS-programvaran hämtas och din iOS-enhet återskapas i iTunes.

4. När din iOS-enhet har återskapats till fabriksinställningarna startas den om. När den gör det visas välkomstskärmen Ställ in. Följ stegen i iOS Inställningsassistent. Du kan konfigurera enheten som en helt ny enhet eller så kan du använda en säkerhetskopia som du har skapat tidigare. Om din iOS-enhet har en mobiltelefontjänst aktiveras den när du har återskapat enheten.

lås upp

Läs mer

Senast ändrad: