Uppdatera till den senaste versionen av Safari

Om en Safari-uppdatering finns tillgänglig på din enhet kan du få den med en uppdatering eller uppgradering av macOS, iOS, iPadOS eller visionOS.

Hämta Safari-uppdateringar för Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

Den senaste versionen av Safari ingår i den senaste versionen av operativsystemet för din Apple-enhet.

Hämta Safari-uppdateringar för Windows

Apple erbjuder inte längre Safari-uppdateringar för Windows eller andra operativsystem på PC. Safari 5.1.7 för Windows, som släpptes 2010 och nu är föråldrad, var den senaste versionen som gjordes för Windows.

Om en webbplats anger att din webbläsare är inaktuell

Om en webbplats säger att Safari inte är uppdaterad trots att du redan använder den senaste versionen av macOS, iOS, iPadOS eller visionOS kan det finnas ett problem med webbplatsen. Om du är säker på att du vill använda webbplatsen kontaktar du webbplatsens ägare eller utvecklare för att få vägledning om hur webbplatsen kan användas på bästa sätt.