Pages: Innholdsfortegnelsen bruker bare arabiske tall

Når du oppretter et dokument i Pages, kan du legge til sidetall på sidene, og til og med velge et nummereringsformat (som 1, 2, 3; A, B, C; eller I, II, III). Hvis du oppretter en innholdsfortegnelse for dokumentet ditt, vil innholdsfortegnelsen alltid vise sidetall som arabiske tall (1, 2, 3), selv om du har valgt et annet format for sidetallene (for eksempel hvis du har valgt bokstavordningen A, B, C).

Hvis sidetallene ikke er arabiske tall, kan det være vanskelig å navigere i dokumentet, siden innholdsfortegnelsen og sidetallene ikke stemmer overens. Prøv generelt å bruke arabiske tall til å nummerere sidene hvis du planlegger å inkludere en innholdsfortegnelse, slik at innholdsfortegnelsen refererer til sidetallene på riktig måte.

Hvis du har brukt et annet nummereringsformat, kan du redigere innholdsfortegnelsen ved bruk av denne løsningen:

1. Eksporter dokumentet som et dokument i rikt tekstformat (RTF) (fra Fil-menyen velger du Eksporter, og deretter velger du RTF-alternativet i dialogboksen som vises).

2. Åpne RTF i Pages (fra Fil-menyen og velg Åpne eller dra RTF-filen til Pages-ikonet i Dock).

3. Endre numrene i innholdsfortegnelsen manuelt slik at de samsvarer med sidenummereringen.

Vær oppmerksom på at noe av formatteringen kan endres i løpet av denne prosessen, og at den kanskje må korrigeres.