Slik konfigurerer og bruker du iCloud for Windows

Med iCloud for Windows blir bilder, dokumenter, bokmerker og passord på PC-en automatisk oppdatert på Apple-enhetene dine.

Sjekk at du oppfyller minimumskravene til systemet

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Windows på PC-en, og den nyeste versjonen av iOS, iPadOS eller macOS på iPhone, iPad, eller Mac.

Sjekk at du oppfyller iClouds anbefalte systemkrav for PC.

iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder, og funksjonene varierer. iCloud for Windows støtter ikke Managed Apple IDs.

Installer iCloud for Windows

Installer iCloud for Windows på PC-en. Deretter skriver du inn Apple-ID-en din for å logge på iCloud.

Lær hvordan du laster ned iCloud for Windows på PC-en.

Slik konfigurerer og bruker du iCloud for Windows

Velg de funksjonene og det innholdet du ønsker å holde oppdatert på tvers av enheter. Dette inkluderer iCloud Drive, iCloud-bilder, Mail, kontakter og kalendere, bokmerker og iCloud-passord.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker alle de forskjellige iCloud-funksjonene med brukerhåndboken for iCloud for Windows.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.