Om sikkerhetsinnholdet i Java for OS X 2012-005 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 10

Les om sikkerhetsinnholdet i Java for OS X 2012-005 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 10

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Java for OS X 2012-005 og Java for Mac OS X 10.6-oppdatering 10

• Java

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7 eller nyere, OS X Lion Server v10.7 eller nyere, OS X Mountain Lion v10.8 eller nyere

Beskrivelse: En mulighet for sikkerhet-i-dybden-herding ble løst ved oppdatering til Java-versjon 1.6.0_35. Mer informasjon er tilgjengelig på Java-nettstedet: http://www.oracle.com/technetwork/topics/security/alert-cve-2012-4681-1835715.html

CVE-ID

CVE-2012-0547

• Java

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7 eller nyere, OS X Lion Server v10.7 eller nyere, OS X Mountain Lion v10.8 eller nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted med Java aktivert kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med rettighetseskalering i JAI API. En usignert applet kan ha hatt mulighet til å utføre vilkårlig kode. Problemet ble løst ved å hindre at JAI og J3D API-ene blir brukt av usignerte appleter.

CVE-ID

CVE-2012-3717: Adam Gowdiak i Security Explorations

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.