Om sikkerhetsinnholdet i Pages for iOS v1.5

Lær om sikkerhetsinnholdet i Pages for iOS v1.5.

Pages for iOS v1.5

• Pages

Tilgjengelig for: iOS

Virkning: Åpning av et skadelig Microsoft Word-dokument kan føre til at et program avsluttes uventet eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med skadet minne i håndteringen av Microsoft Word-dokumenter. Åpning av et skadelig Microsoft Word-dokument i Pages kan føre til uventet appavslutning eller utføring av vilkårlig kode.

CVE-ID

CVE-2011-1417: Charlie Miller og Dion Blazakis i samarbeid med TippingPoints Zero Day Initiative

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Hvis du vil ha mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer, går du til «Sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.