Legge til en e-postkonto på iPhone, iPad eller iPod touch

Lær hvordan du legger til én eller flere e-postkontoer i Mail på iPhone, iPad eller iPod touch.

Legge til en e-postkonto på iOS-enheten

1. Trykk på Innstillinger.
    Hjem-skjermen
  2. Rull ned og trykk på Mail, kontakter, kalendere.
    Innstillinger-skjerm
  3. Trykk på Legg til konto.
    Mail, kontakter, kalendere
  4. Velg din e-postleverandør. Hvis du ikke ser din e-postleverandør, trykker du på Annen > Legg til e-postkonto.
    Legg til konto
  5. Oppgi de nødvendige opplysningene for å fullføre kontoen.

Hvis du bruker en vanlig e-postleverandør, vil enheten laste inn e-postinnstillingene automatisk. Hvis enheten ikke laster inn disse innstillingene og du ikke kjenner dem, kontakter du e-postleverandøren og ber om disse opplysningene:

Mine e-postinnstillinger

Min e-postadresse:
Min e-postleverandør:

Innstillinger for tjener for innkommende post

Kontotype (POP eller IMAP):
Tjener for innkommende e-post:
Brukernavn:
Passord:
Portnummer for tjener for innkommende post:

Tjener for innkommende post støtter SSL? (ja eller nei):

Innstillinger for tjener for utgående post

Tjener for utgående e-post:
Brukernavn:
Passord:
Port for tjener for utgående post:
Tjener for utgående post støtter SSL? (ja eller nei):

Lær mer

Få hjelp hvis du can't connect or you receive an error in Mail.

Du kan også slå opp innstillingene for vanlige e-postleverandører.

Viktig: Referanser til websider og produkter fra tredjepart er bare ment for informasjon, og innebærer ingen oppfordring eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar for valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på websider fra tredjepart. Apple gir denne informasjonen bare som en tjeneste til våre brukere. Apple har ikke testet informasjonen på disse websidene, og står ikke inne for nøyaktighten eller påliteligheten. Det er en iboende risiko forbundet med bruk av informasjon eller produkter som finnes på Internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelsen. Vær oppmerksom på at en webside fra tredjepart er uavhengig av Apple og at Apple ikke har noen form for kontroll over innholdet på den websiden. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret:
Nyttig?
40% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)