Slik finner du serienummer på en AirPort Extreme, AirPort Express eller AirPort Time Capsule

Finn ut hvordan du finner serienummeret på en AirPort-enhet.

Du kan bruke alle disse metodene til å finne serienummeret på AirPort-enheten din.

Bruke AirPort-verktøy

Slik kan du bruke AirPort-verktøy til å finne serienummeret på AirPort-basestasjonen din.

AirPort-verktøy 6

1. Åpne AirPort-verktøy. Du kan finne det i Verktøy-mappen eller ved å søke etter det med Spotlight.

2. Velg basestasjonen din i vinduet AirPort-verktøy.

3. Angi passordet til basestasjonen og klikk på OK hvis du blir bedt om et passord.

Serienummeret til enheten er oppført i lokalmenyen.

AirPort-verktøy 5

1. Åpne AirPort-verktøy. Du kan finne det i Verktøymappen eller ved å søke etter det med Spotlight.

2. Marker AirPort-produktet.

3. Klikk på Manuell konfigurering.

4. Klikk på AirPort på verktøylinjen.

5. Klikk på Oversikt-fanen.

Serienummeret til enheten er oppført i Oversikt-fanen.

Se på overflaten til enheten

Avhengig av hvilken modell du har, kan serienummeret være plassert enten på undersiden eller siden av enheten. Se illustrasjonene nedenfor.

Time Capsule- og AirPort Extreme-basestasjoner (802.11ac)

Serienummeret er plassert på undersiden av enheten:

Time Capsule- og AirPort Extreme-basestasjoner (802.11ac)

Time Capsule- og AirPort Extreme-basestasjoner (802.11n)

Du finner serienummeret på en grå stripe på undersiden av enheten:

Serienummer på AirPort-basestasjon

AirPort Express 802.11n (2. generasjon)

Serienummeret er plassert på undersiden av enheten:

AirPort Express 802.11n (2. generasjon)

AirPort Express 802.11n (1. generasjon)

Serienummeret er plassert på siden av enheten, ved siden av vekselstrømkontakten:

AirPort Express 802.11n (1. generasjon)

AirPort Extreme-basestasjon (eldre enn 802.11n)

Serienummeret er plassert på en etikett på undersiden av enheten:

Undersiden av AirPort Extreme-basestasjonen

Sjekk originalemballasjen til produktet

Hvis du ennå har originalemballasjen til produktet, kan du finne serienummeret på strekkodeetiketten som er festet til emballasjen.

Se på den originale kvitteringen (eller fakturaen)

Noen forhandlere har serienummeret til AirPort-enheten på kvitteringen eller fakturaen.

Les mer

Les hvordan du finner serienummeret på andre maskinvareprodukter fra Apple.