Om @icloud.com-, @me.com- og @mac.com-e-postadresser

Avhengig av når du opprettet iCloud-kontoen din, kan iCloud-e-postadressene og -aliasene dine slutte med domenet @icloud.com, @me.com eller @mac.com. Finn ut hvordan disse e-postadressene tilordnes.

Les gjennom disse scenarioene for å se hvilket som gjelder for deg:

• Hvis du opprettet en iCloud-konto på eller etter 19. september 2012, slutter e-postadressen din med @icloud.com. Finn ut mer om @icloud.com-e-postadresser.

• Hvis du opprettet en iCloud-konto før 19. september 2012 eller flyttet til iCloud med en aktiv MobileMe-konto før 1. august 2012, har du både @me.com- og @icloud.com-e-postadresser.

• Hvis du hadde en fungerende @mac.com-e-postadresse per 9. juli 2008, holdt MobileMe-kontoen din aktiv og flyttet til iCloud før 1. august 2012, kan du bruke @icloud.com-, @me.com- og @mac.com-e-postadresser med iCloud-kontoen din.

I hvert tilfelle kan du logge på med @icloud.com-e-postadressen din, Apple-ID-e-postadressen din, ytterligere e-postadresser knyttet til Apple-ID-en din eller telefonnummeret ditt.

Hvis du opprettet ett eller flere e-postaliaser for kontoen, må du passe på følgende:

• Du kan endre eller slette e-postaliaser, men hvis du sletter et @mac.com- eller @me.com-e-postalias, kan du ikke legge det til i iCloud-kontoen din igjen.

• Du kan ikke logge på iCloud.com med et e-postalias. Logg på med @icloud.com-e-postadressen din eller Apple-ID-en du bruker med iCloud-kontoen din.