iOS: Forstå "Slett alt innhold og alle innstillinger"

Lær hvordan du bruker "Slett alt innhold og alle innstillinger".

Du kan fjerne alle innstillinger og alle informasjon fra iPhone, iPad eller iPod touch ved å trykke på "Slett alt innhold og alle innstillinger" under Innstillinger > Generelt > Nullstill.

Slik fjerner du alt innhold og alle innstillinger fra iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Hvis du vil gjenopprette data, må du påse at du har en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi og at den er oppdatert.
  2. Trykk på Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.

Når du velger "Slett alt innhold og alle innstillinger", kan prosessen ta alt fra noen få minutter til flere timer. Hvor lang tid prosessen tar, er avhengig av iOS-enheten:

• Enheter som støtter maskinvarekryptering: Sletter brukerinnstillinger og informasjon ved å fjerne krypteringsnøkkelen som beskytter dataene. Denne prosessen tar bare noen få minutter.
  • Enheter som overskriver hukommelse: Overskriver brukerinnstillinger og informasjon ved å skrive en serie med ett-tall til datapartisjonen. Denne prosessen kan ta flere timer, avhengig av hvor stor lagringskapasitet det er på din iPhone eller iPod touch. I løpet av denne tiden vil enheten vise Apple-logoen og en framdriftslinje.
    • Merk: Hvis det er mulig, kobler du enheten til en lader og lar den være tilkoblet til prosessen er fullført.

Original iPhone og iPhone 3G
iPhone 3GS og nyere
iPad (alle modeller)
iPod touch og iPod touch (2. generasjon)
iPod touch (3. generasjon) og nyere

Merk: Alle enheter som støtter iOS 5 eller nyere, bruker maskinvarekryptering.

Hvis du går tom for strøm eller nullstiller enheten før prosessen er ferdig, vil du se skjermbildet Koble til iTunes igjen når du kobler den til strøm. Hvis dette skjer og du vil forsikre deg om at innholdet er fullstendig slettet:

1. Gjenopprett enheten ved å bruke iTunes.
  2. Koble til strøm.
  3. Velg Slett alt innhold og alle innstillinger på nytt.

Finn informasjon om ekstern sletting av enheten.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)