Få LED-blink for varsler på iPhone eller iPad

LED-blitsen ved siden av kameraobjektivet på baksiden av iPhonen eller iPaden kan blinke når enheten er låst og du mottar en varsling. Dette kan være nyttig for personer som kan gå glipp av hørbare varslinger.

Slik slår du på LED-blits for varsler

1. Åpne Innstillinger-appen, trykk på Tilgjengelighet og deretter på Hørsel/syn.

2. Slå på LED-blink for varsler.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du vil forhindre at LED-blitsen blinker når iPhonen eller iPaden* er i lydløsmodus, kan du slå av Blink når lydløs.

LED-blink for varsler fungerer bare når enheten er låst.

* LED-blink for varsler er tilgjengelig på iPad Pro (9,7 tommer), iPad Pro (10,5 tommer), 12,9 tommers iPad Pro (2. generasjon) og nyere, 11-tommers iPad Pro (alle modeller) og iPad mini (6. generasjon).