Finn ut hvilke AirPods du har

Finn ut hvordan du identifiserer hvilken AirPods-generasjon du har ved hjelp av modellnummeret. Du kan også finne ut hvordan du identifiserer hvilken modell av AirPods-ladeetuiet du har.

Finn modellnummeret

Du kan bruke modellnummeret på AirPods-produktet ditt til å finne ut hvilken generasjon AirPods du har.

Se i Innstillinger

1. Gå til Innstillinger > Bluetooth. Eventuelt kan du gå til Innstillinger > [dine AirPods].*

2. Finn AirPods på listen (for eksempel «Johns AirPods").

3. Trykk på Mer info-knappenNo alt supplied for Image ved siden av AirPods.

Bildet har ingen alternativ tekst

* Hvis enheten ikke har iOS 14, iPadOS 14 eller nyere, og hvis AirPods er koblet til enheten, kan du finne modellnummeret ved å gå til Innstillinger > Generelt > Om. Deretter ruller du ned til du ser det aktuelle AirPods-navnet, og trykker på navnet.

Sjekk AirPods

Hvis du ikke kan finne modellnummeret i Innstillinger, kan du se etter det på selve AirPods-enhetene. Modellnummeret er på den første linjen med tekst som er trykt på undersiden av hver AirPod, eller under venstre pute på AirPods Max.

AirPods-serienummerAirPods (3. generasjon)AirPods Pro
Serienummeret er under venstre pute

Identifiser AirPods ved hjelp av modellnummeret

Nå som du har modellnummeret, kan du bruke det til å finne ut hvilke AirPods du har:

AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (USB-C)

Modellnummer: A3047, A3048, A3049

Lanseringsår: 2023

AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (Lightning)

Modellnummer: A2931, A2699, A2698

Lanseringsår: 2022

AirPods (3. generasjon)

Modellnummer: A2565 og A2564

Lanseringsår: 2021

AirPods Max

Modellnummer: A2096

Lanseringsår: 2020

AirPods Pro

Modellnummer: A2084 og A2083

Lanseringsår: 2019

AirPods (2. generasjon)

Modellnummer: A2032 og A2031

Lanseringsår: 2019

AirPods (1. generasjon)

Modellnummer: A1523 og A1722

Lanseringsår: 2016

Identifiser ladeetuiet ditt

Finn ut hvilket AirPods-ladeetui du har, ved å se på hvor statuslyset er og andre detaljer.

MagSafe-ladeetui (USB-C) for AirPods Pro (2. generasjon)

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A2968

Lanseringsår: 2023

MagSafe-ladeetui (USB-C) for AirPods Pro (2. generasjon) er kompatibelt med Qi-sertifiserte trådløse ladere, og det kan tilpasses magnetisk med MagSafe-kompatible ladere. Etuiet kan lades med kabel via USB-C-kontakten nederst. Det er også en ekstern høyttaler på bunnen av etuiet som angir lading og batteristatus, og en festesnor på siden. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

MagSafe-ladeetui (Lightning) for AirPods Pro (2. generasjon)

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A2700

Lanseringsår: 2022

MagSafe-ladeetui (Lightning) for AirPods Pro (2. generasjon) er kompatibelt med Qi-sertifiserte trådløse ladere, og det kan tilpasses magnetisk med MagSafe-kompatible ladere. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Det er også en ekstern høyttaler på bunnen av etuiet som angir lading og batteristatus, og en festesnor på siden. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Ladeetui med Lightning-kontakt for AirPods (3. generasjon)

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A2897

Lanseringsår: 2022

Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

MagSafe-ladeetui for AirPods (3. generasjon)

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A2566

Lanseringsår: 2021

MagSafe-ladeetuiet for AirPods (3. generasjon) er kompatibelt med Qi-sertifiserte trådløse ladere, og det kan tilpasses magnetisk med MagSafe-kompatible ladere. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

MagSafe-ladeetui for AirPods Pro

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A2190

Lanseringsår: 2021

MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro er kompatibelt med Qi-sertifiserte trådløse ladere, og det kan tilpasses magnetisk med MagSafe-kompatible ladere. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.  De fire siste sifrene i serienummeret er enten  1059 eller 1NRC.

Ladeetui for AirPods Pro

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A2190

Lanseringsår: 2019

Fungerer med AirPods Pro

AirPods Pro-ladeetuiet fungerer med Qi-sertifiserte trådløse ladere. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.  De fire siste sifrene i serienummeret er enten  0C6L eller LKKT.

Trådløst ladeetui

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A1938

Lanseringsår: 2019

Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Det trådløse ladeetuiet er Qi-kompatibelt. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Ladeetui med Lightning-kontakt

Bildet har ingen alternativ tekst

Modellnummer: A1602

Lanseringsår: 2016

Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på innsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Ser du etter serienummeret?

Du finner serienummeret til AirPods på samme sted som modellnummeret. Følg trinnene i begynnelsen av denne artikkelen. Hvis nødvending, kan du lese om andre måter å finne serienummeret på.