Oppdater HomePod

Bruk Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac for å oppdatere programvaren på HomePod eller HomePod mini.

Som standard installerer HomePod og HomePod mini automatisk nye programvareoppdateringer, men du kan bruke Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac for å manuelt se etter oppdateringer.

1. Påse at enheten er oppdatert til den nyeste versjonen av iOS, iPadOS eller macOS.

2. Åpne Hjem-appen.

3. Trykk eller klikk på Mer-knappenNo alt supplied for Image og deretter på Hjeminnstillinger > Programvareoppdatering.

4. Hvis en ny oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.

Oppdatering tilgjengelig vises under Automatiske oppdateringer på Oppdateringer-skjermen i Hjem-appen

Hvis det ikke er en tilgjengelig oppdatering, kan du velge HomePod for å slå på automatiske oppdateringer og få den nyeste programvaren når den blir tilgjengelig. Programvareoppdatering viser deg også om HomePod allerede er oppdatert, og viser HomePod-programvaren som er installert.

Et hvitt spinnende lys vises øverst på HomePod mens den oppdaterer. Oppdateringen kan ta litt tid. Påse at HomePod er koblet til strøm mens den oppdaterer.