Om Apple Mini DisplayPort-adaptere

Bruk disse adapterne for å koble en Mac med en Mini DisplayPort eller en Thunderbolt / Thunderbolt 2-port til en skjerm som bruker en DVI- eller VGA-kabel.

Apples Mini DisplayPort-adaptere fungerer med Mac-modeller som har en Mini DisplayPortBildet har ingen alternativ tekst, Thunderbolt-portBildet har ingen alternativ tekst eller Thunderbolt 2-portBildet har ingen alternativ tekst, når du bruker Mac OS X Leopard 10.5.6 eller nyere:

Disse adapterne fungerer ikke med Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapteren, som ikke støtter Mini DisplayPort-skjermer.

Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter

Bildet har ingen alternativ tekst

Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapteren kobler en Mac som har en Mini DisplayPortBildet har ingen alternativ tekst, Thunderbolt-portBildet har ingen alternativ tekst eller Thunderbolt 2-portBildet har ingen alternativ tekst, til en skjerm som bruker en DVI-kabel med én kobling.

Denne adapteren støtter skjermoppløsninger på opptil 1920 x 1200.

Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

Bildet har ingen alternativ tekst

Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapteren kobler en Mac som har en Mini DisplayPortBildet har ingen alternativ tekst, Thunderbolt-portBildet har ingen alternativ tekst eller Thunderbolt 2-portBildet har ingen alternativ tekst, til en skjerm som bruker en DVI-kabel med to koblinger.

Denne adapteren støtter skjermoppløsninger på opptil 2560 x 1600. Hvis du vil bruke den med en DVI-skjerm med to koblinger, som for eksempel en 30-tommers Apple Cinema HD Display, kobler du USB-kabelen fra skjermen til USB-A-portenBildet har ingen alternativ tekst på adapteren, og deretter kobler du USB-A-kabelen på adapteren til USB-A-porten på Macen.

Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapter

Bildet har ingen alternativ tekst

Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapteren kobler en Mac som har en Mini DisplayPortBildet har ingen alternativ tekst, Thunderbolt-portBildet har ingen alternativ tekst eller Thunderbolt 2-portBildet har ingen alternativ tekst, til en skjerm som bruker en VGA-kabel.

Denne adapteren støtter skjermoppløsninger på opptil 1920 x 1200. For å få høyere oppløsninger enn 1600 x 1200 på skjermer med høye oppdateringsfrekvenser kan det hende du må redusere oppdateringsfrekvensen.

Ettersom VGA-tilkoblingen er analog i stedet for digital, er det ikke sikkert at HDCP-kryptert innhold spilles av, eller det spilles kanskje av med lavere oppløsning.

Finn ut mer

DVI-kabler som har flere pinner for et analogt signal, er ikke kompatible med den heldigitale DVI-porten på noen av DVI-adapterne.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.