Om sikkerhetsinnholdet i Keynote 6.0

Denne artikkelen beskriver sikkerhetsinnholdet i Keynote 6.0.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres viaProgramvareoppdatering eller fra Apple-nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Hvis du vil ha mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer, går du til «Sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Keynote 6.0

• Keynote

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9 og nyere

Virkning: Skjermen kan låses opp hvis datamaskinen gikk i dvalemodus mens den var i Keynote-presentasjonsmodus

Beskrivelse: I noen tilfeller vil ikke skjermlås aktiveres hvis datamaskinen gikk i dvalemodus mens den var i Keynote-presentasjonsmodus. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-ID

CVE-2013-5148

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.