Hvis du vil avslutte et abonnement fra Apple

Finn ut hvordan du avslutter et abonnement fra Apple eller et abonnement du har kjøpt i en app fra App Store.

Avslutt et abonnement fra Apple

Avslutt et abonnement

Hvis du ikke finner abonnementet du vil avslutte

Slik avslutter du et abonnement på iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt.

3. Trykk på Abonnementer.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Trykk på abonnementet.

5. Trykk på Avslutt abonnement. Du må kanskje rulle ned for å finne Avslutt abonnement-knappen. Hvis du ikke ser noen Avslutt-knapp, eller hvis du ser en utløpsmelding i rød tekst, er abonnementet allerede avsluttet.

Hvis du ikke finner abonnementet du vil avslutte

Avslutt et abonnement på Mac

1. Åpne App Store-appen.

2. Klikk på navnet ditt. Hvis du ikke ser navnet ditt, klikker du på Logg på.

3. Klikk på Kontoinnstillinger.

4. Rull til Abonnementer, og klikk deretter på Administrer.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Klikk på Rediger ved siden av abonnementet.

6. Klikk på Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt- eller Avslutt abonnement-knappen, er abonnementet allerede avsluttet.

Hvis du ikke finner abonnementet du vil avslutte

Avslutt et abonnement på en Windows-PC

Du kan avslutte Apple Music og Apple TV+ på nettet. Hvis du vil avslutte et abonnement som faktureres av Apple, bruker du Apple Music- eller Apple TV-appen for Windows.

Bruk Apple Music- eller Apple TV-appen for Windows

1. Åpne Apple Music- eller Apple TV-appen på Windows-PC-en din. Finn ut hvordan du skaffer deg Apple-appene for Windows.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, og velg deretter Vis konto. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. Rull til Innstillinger-delen. Ved siden av Abonnementer klikker du på Administrer.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Finn abonnementet du vil avslutte, og klikk på Rediger.

5. Klikk på Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt- eller Avslutt abonnement-knappen, er abonnementet allerede avsluttet.

Hvis du har en eldre versjon av iTunes for Windows

1. Åpne iTunes på Windows-PC-en.

2. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto, etterfulgt av Vis konto.

3. Rull til Innstillinger-delen. Ved siden av Abonnementer klikker du på Administrer.

Administrer-knappen ved siden av Abonnementer i iTunes.
  4. Finn abonnementet du vil avslutte, og klikk på Rediger.

5. Klikk på Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt- eller Avslutt abonnement-knappen, er abonnementet allerede avsluttet.

Hvis du ikke finner abonnementet du vil avslutte

Abonnementer på Android-enheten din

Du kan avslutte Apple Music og Apple TV+ på nettet. Hvis du vil avslutte andre abonnementer som faktureres av Apple, må du bruke en Windows-PC eller Apple-enhet.

Finner du ikke abonnementet du vil avslutte?

Du kan avslutte iCloud+ i innstillingene for iCloud-lagring.

Hvis du ikke prøver å avslutte iCloud+, finner du kvitteringen din:

1. Søk etter ordene «receipt from Apple» (kvittering fra Apple) eller «invoice from Apple» (faktura fra Apple) i e-postene dine.

2. Kontroller kvitteringen for å se hvilken Apple-ID som ble brukt for abonnementet.

Bildet har ingen alternativ tekst
  • Hvis du ser Apple-ID-en til et familiemedlem på kvitteringen, ber du det aktuelle familiemedlemmet om å følge fremgangsmåten i denne artikkelen for å avslutte abonnementet. Du kan ikke avslutte et familiemedlems abonnement.

• Hvis en annen Apple-ID du bruker vises på kvitteringen, logger du på med den aktuelle Apple-ID-en og følger fremgangsmåten i denne artikkelen for å avslutte abonnementet.

• Hvis du ikke finner abonnementskvitteringen fra Apple, har du kanskje kjøpt abonnementet fra et annet selskap. Sjekk bank- eller kredittkortutskriften din for å finne ut hvilket selskap som fakturerer deg. Hvis du vil avslutte abonnementet må du kontakte selskapet som fakturerer deg for abonnementet.

Kontakt Apple-kundestøtte

Kontakt Apple-kundestøtte

Mer om avslutning av abonnementer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.