Koble til internett med Mac

Bruk Wi-Fi, Delt internett eller Ethernet for å koble Macen til et nettverk som gir tilgang til internett.

Koble til et Wi-Fi-nettverk

Gå til Wi-Fi-menyenBildet har ingen alternativ tekst i menylinjen og velg et nettverk. Deretter blir du kanskje bedt om å skrive inn passordet for Wi-Fi-nettverket eller godta vilkårene.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du ikke ser Wi-Fi-menyen på menylinjen

Hvis du trenger hjelp med Wi-Fi-passordet

Hvis Macen ikke kobler til internett etter at den er koblet til Wi-Fi-nettverket

Koble til ved hjelp av Delt internett

Med de fleste mobilabonnementer kan du dele mobilnettforbindelsen til en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med Macen din.

Finn ut hvordan du konfigurerer Delt internett

Koble til med Ethernet

For å bruke en kablet tilkobling til internett kobler du en Ethernet-kabel mellom ruteren eller modemet og Ethernet-porten på Macen. Hvis Macen ikke har en Ethernet-port, bruker du en Ethernet-adapter, for eksempel Belkin USB-C-til-Gigabit Ethernet-adapteren.

Finn ut mer om hvordan du kan koble Macen til internett ved hjelp av Ethernet

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.