Hvis du har glemt Apple-ID-en

Hvis du har glemt hvilken e-postadresse eller hvilket telefonnummer du bruker med Apple-ID-en, eller hvis du ikke er sikker på om du har en Apple-ID, kan du se etter den eller sjekke om du allerede er logget på en app eller tjeneste.

Hva kan du bruke til å logge på Apple-ID-en din?

Du kan bruke e-postadressen for Apple-ID-en din eller andre e-postadresser eller telefonnumre som er registrert i kontoen din, til å logge på Apple-ID-en din. Hvis du ikke husker Apple-ID-en din, kan du prøve å logge på med en e-postadresse eller et telefonnummer som du regelmessig bruker for Apple-tjenester.

Hvis du er logget på enheten din, kan du finne disse e-postadressene og telefonnumrene i Innstillinger eller Systeminnstillinger.

Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

Sjekk om du er logget på enheten din. Eventuelt kan du kontrollere om du er logget på Apple-apper eller -tjenester.

På iPhone, iPad eller Apple Watch

1. Trykk på Innstillinger og så på navnet ditt.
  2. Trykk på Pålogging og sikkerhet for å finne e-postadressene og telefonnumrene du kan bruke til å logge på.I Apple-ID-innstillingene finner du e-postadressene og telefonnumrene du kan bruke til å logge på Apple-ID-en din.

På Mac

• I macOS Ventura eller nyere velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikker på navnet ditt og klikker på Pålogging og sikkerhet. Du ser e-postadressene og telefonnumrene du kan bruke til å logge på.I Apple-ID-innstillingene på Mac finner du e-postadressene og telefonnumrene du kan bruke til å logge på Apple-ID-en din.
  • I tidligere versjoner av macOS velger du Apple-menyen  > Systemvalg, og klikker deretter på Apple-ID.

På PC

I iCloud for Windows finner du e-postadressen for Apple-ID-en din under navnet ditt.

Åpne iCloud for Windows, og se etter Apple-ID-en under navnet ditt.

Andre måter å finne Apple-ID-en din på

• Du kan sjekke om du er logget på App Store, FaceTime eller Meldinger på iPhone, iPad eller Mac, og du kan sjekke om du er logget på iTunes for Windows på en PC.
  • Gå til iCloud.com eller appleid.apple.com og se om Apple-ID-en din forhåndsutfylles på påloggingsskjermen.
  • Hvis du er en del av en Familiedeling-gruppe, kan du be et familiemedlem om å sjekke Familiedeling-innstillingene for Apple-ID-en din.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Se etter e-post fra Apple i innboksen

Søk etter e-poster fra Apple for å finne e-postadressen for Apple-ID-en

Apple-ID-en kan være inkludert i enkelte e-poster fra Apple. Søk i innboksen etter kvitteringer i tillegg til e-poster fra Apple om reparasjon, kundestøtte eller fakturering.

Hvis e-postadressen er maskert (j*****@icloud.com), er det ikke sikkert at antallet stjerner samsvarer med antallet tegn i e-postadressen.