Lukk en app på iPhone eller iPod touch

Hvis en app ikke svarer, eller hvis appen virker frosset, kan du lukke den og åpne den igjen.

Slik lukker du en app

Du bør bare lukke apper når de ikke svarer. Måten du lukker en app på, avhenger av hvilken type enhet du har. Finn iPhone- eller iPod touch-modellen din nedenfor, og følg de aktuelle instruksene. Du kan også finne ut hvordan du lukker en app på iPad.

iPhone X og nyere

1. På Hjem-skjermen sveiper du opp fra bunnen av skjermen og stopper midt på skjermen.

2. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke.

3. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen.

Bildet har ingen alternativ tekst

iPhone SE, iPhone 8 eller eldre og iPod touch

1. Dobbeltklikk på Hjem-knappen for å vise de nylig brukte appene dine.

2. Sveip til høyre eller venstre for å finne appen du vil lukke.

3. Sveip opp på appens forhåndsvisning for å lukke appen.

Bildet har ingen alternativ tekst

iOS 16 støttes ikke på iPhone SE (1. generasjon), iPhone 7, iPhone 6, iPhone 6s og iPod touch.