Legge til en e-postkonto på iPhone, iPad eller iPod touch

Lær hvordan du legger til én eller flere e-postkontoer i Mail på iPhone, iPad eller iPod touch.

Legge til en e-postkonto på iOS-enheten

1. Trykk på Innstillinger.
  2. Rull ned og trykk på Mail, kontakter, kalendere.
  3. Trykk på Legg til konto.
  4. Velg e-postleverandøren din. Hvis du ikke ser e-postleverandøren din, trykker du på Annen > Legg til e-postkonto.
  5. Oppgi de nødvendige opplysningene for å fullføre kontoen.

Hvis du bruker en vanlig e-postleverandør, vil enheten laste inn e-postinnstillingene automatisk. Hvis enheten ikke laster inn disse innstillingene og du ikke kjenner dem, kontakter du e-postleverandøren og ber om disse opplysningene:

Mine e-postinnstillinger

Min e-postadresse:
Min e-postleverandør:

Innstillinger for tjener for innkommende post

Kontotype (POP eller IMAP):
Server for innkommende e-post:
Brukernavn:
Passord:
Portnummer for tjener for innkommende post:

Tjener for innkommende post støtter SSL? (ja eller nei):

Innstillinger for tjener for utgående post

Tjener for utgående e-post:
Brukernavn:
Passord:
Port for tjener for utgående post:
Tjener for utgående post støtter SSL? (ja eller nei):

Lær mer

Få hjelp hvis du ikke kan koble til eller mottar en feil i Mail.

Du kan også slå opp innstillingene for vanlige e-postleverandører.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)