Synkroniser iPhone, iPad eller iPod via datamaskinen

Finn ut hvordan du synkroniserer musikk, filmer med mer på en Mac- eller Windows-maskin.

Før du synkroniserer innholdet ditt, bør du vurdere å bruke iCloud, Apple Music eller lignende tjenester for å arkivere innhold fra Mac- eller Windows-maskinen i nettskyen. På denne måten får du tilgang til musikk, bilder og mer på iOS- og iPadOS-enhetene dine når du ikke er i nærheten av datamaskinen din.

Avhengig av macOS-versjonen din kan det være du må bruke Finder eller iTunes for å synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch via datamaskinen. Hvis du har en PC, må du bruke iTunes- eller Apple Devices-appen til å synkronisere med iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du bruker macOS Catalina eller nyere

Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, eller en Windows-maskin

Finn ut mer om å bruke Apple Music eller iCloud-bilder i stedet for datamaskinen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.