Laste ned på nytt eller overføre iTunes Store-kjøp fra en iPhone, iPad eller iPod til en datamaskin

Hvis du har kjøpt objekter fra iTunes Store og har arkivert dem bare på iOS-enheten eller iPod, kan du overføre dem til hvilken som helst datamaskin som er autorisert med din Apple-ID.

Den enkleste måten å legge til tidligere iTunes Store-kjøp på iOS-enheten på, er å laste dem ned på nytt fra iTunes i nettskyen.

Du kan også overføre kjøp fra enheten din til datamaskinen.

Overføre kjøp til datamaskinen

Før du overfører kjøp, må du passe på at datamaskinen er autorisert med samme Apple-ID-konto som du foretok kjøpene med. Lær hvordan du autoriserer datamaskinen ved å bruke iTunes.

Hvis du kjøpte iTunes Store-innholdet på en enhet med flere Apple-ID-kontoer, må du autorisere datamaskinen for hver konto.

Slik overfører du kjøp fra enheten til en datamaskin:

1. Koble enheten til datamaskinen. Vent til enhetssymbolet vises i iTunes.
  2. Gå til Arkiv > Enheter. Hvis du bruker iTunes for Windows og ikke ser menylinjen, kan du lære hvordan du viser iTunes-menyer i Windows.
  3. Velg Overfør kjøp fra [navn på enhet].

​​Denne funksjonen virker bare for innhold som er kjøpt fra iTunes Store. Objekter som du har importert fra lyd-CDer eller fått fra andre kilder, vil ikke bli kopiert fra enheten til iTunes-biblioteket. Alle podcaster fra enhetens Podcaster-app og kopier av alle PDF-filer og bøker fra enhetens iBooks-app, blir imidlertid overført til datamaskinen. Lær hvordan du overfører medier til iTunes-biblioteket.

Lær mer

Lær hvordan du flytter musikk til en ny datamaskin.

Merknad om opphavsrett

iTunes-programvare kan bli brukt til å reprodusere materiale. Den er lisensiert til deg kun for reproduksjon av materiale som ikke er opphavsrettslig beskyttet, materiale du har opphavsrett til, eller materiale du har fullmakt eller lovlig tillatelse til å reprodusere. Hvis du er usikker på om du har rett til å kopiere materiale, bør du ta kontakt med en juridisk rådgiver. Se Vilkår og betingelser for iTunes Store for å finne mer informasjon.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret:
Nyttig?
60% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)