Slik finner du serienummeret på maskinvareprodukter fra Apple

Lær hvordan du finner serienummeret på maskinvareprodukter fra Apple.

Hvis du har produktet ved deg og kan starte opp

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet
  • I programvaren på produktet (for eksempel fra vinduet Om denne maskinen)
  • I iTunes (for produkter som synkroniseres med iTunes)

Hvis du ikke har produktet ved deg eller du ikke kan starte det

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet
  • I iTunes (for produkter som synkroniseres med iTunes)
  • På originalemballasjen
  • På originalkvitteringen (eller fakturaen) for produktet

Velg et produkt nedenfor for å få detaljert informasjon om hvordan du finner serienummeret.

iPhone, iPad og iPod

Bærbare datamaskiner

Stasjonære datamaskiner og tjenere

Annen maskinvare

Apple-registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter inneholder noen ganger tallet "0" (null), men aldri bokstaven "O".

Finn ut hvordan du kan rapportere et tapt eller stjålet Apple-produkt.

Sist endret:
Nyttig?
76% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)