Activeringsslot in Zoek mijn iPhone: een apparaat verwijderen uit de account van de vorige eigenaar

Lees hier hoe u een apparaat verwijdert uit de Apple ID van de vorige eigenaar zodat u het kunt activeren en gebruiken.

Als het apparaat al is gewist

Als het apparaat al is gewist maar nog steeds is gekoppeld aan de account van de vorige eigenaar, wordt u tijdens de configuratie en activering van het apparaat gevraagd de Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar in te voeren (zie hieronder).

Als u bij de vorige eigenaar bent en deze persoon toegang heeft tot het apparaat
Vraag hem of haar de Apple ID en het wachtwoord in te voeren in het scherm 'Activeer iPhone' (zie hierboven) om het apparaat uit zijn of haar account te verwijderen. Vervolgens kunt u het apparaat verder configureren.

Als u niet bij de vorige eigenaar bent
Neem contact op met de vorige eigenaar en vraag deze stappen te volgen om het apparaat uit zijn of haar account te verwijderen:

1. Log in bij zijn of haar iCloud-account op www.icloud.com/find.
  2. Klik op 'Alle apparaten' om een lijst met apparaten te openen die aan zijn of haar account zijn gekoppeld en selecteer vervolgens het te verwijderen apparaat. Naast de naam van het apparaat verschijnt een grijze stip of het woord 'Offline'.
  3. Klik op 'Verwijder uit account' om het apparaat uit de account te verwijderen.

Nadat het apparaat is verwijderd uit de account van de vorige eigenaar, schakelt u het uit door de knop voor de sluimerstand rechts boven op het apparaat ingedrukt te houden. Herstart vervolgens het apparaat en configureer het zoals gewoonlijk.

Als het apparaat niet is gewist

Als het apparaat niet is gewist, ziet u zowel het beginscherm als het toegangsscherm zoals hieronder afgebeeld.

Als u bij de vorige eigenaar bent en deze persoon toegang heeft tot het apparaat
Vraag alle inhoud en instellingen te wissen door Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen te kiezen. De Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar moeten worden ingevoerd. Nadat het apparaat is gewist, kunt u het apparaat verder configureren.

Als u niet bij de vorige eigenaar bent
Zorg ervoor dat het apparaat is ingeschakeld en verbonden is met een Wi-Fi-netwerk of een mobiel netwerk. Neem vervolgens contact op met de vorige eigenaar en vraag deze stappen te volgen om het apparaat uit zijn of haar account te verwijderen:

1. Log in bij zijn of haar iCloud-account op www.icloud.com/find.
  2. Klik op 'Alle apparaten' om een lijst met apparaten te openen die aan zijn of haar account zijn gekoppeld en selecteer vervolgens het te verwijderen apparaat.
  3. Klik op de knop 'Wis' om alle inhoud en instellingen van het apparaat te wissen. Voer geen telefoonnummer of bericht in wanneer u hierom wordt gevraagd. Klik op 'Volgende' totdat het apparaat is gewist.
  4. Wanneer het apparaat is gewist, klikt u op 'Verwijder uit account' om het apparaat uit de account te verwijderen.

Nadat het apparaat is gewist en uit de account is verwijderd, kunt u het apparaat verder configureren.

Laatst gewijzigd op: