Als u de foto's op een iPhone, iPad of iPod touch niet kunt importeren op een computer

Als u uw foto's niet kunt importeren op uw computer, of als uw computer uw iPhone, iPad of iPod touch niet als camera herkent, kunt u de volgende stappen proberen.

Nagaan of u iCloud-fotobibliotheek of Mijn fotostream kunt gebruiken

Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld op uw Mac en uw iPhone, iPad of iPod touch, staan uw foto's misschien al op uw computer. Volg deze stappen om te kijken of uw foto's beschikbaar zijn in Foto's voor macOS. U kunt ook naar iCloud.com gaan en de app Foto's openen om de gehele fotobibliotheek te zien en te kiezen welke foto's u wilt importeren. Als u iCloud-fotobibliotheek niet hebt ingeschakeld, kunt u proberen om de foto's op uw computer te bekijken via Mijn fotostream.

Als u iCloud-fotobibliotheek en Mijn fotostream geen van beide gebruikt, kunt u de stappen hieronder proberen.

Verbindingen controleren en software bijwerken

Probeer de foto's te importeren met een andere Apple USB-kabel.

Als u ze nog steeds niet kunt importeren, werkt u de software bij:

1. Kijk of er updates zijn voor uw fotobeheersoftware.

2. Download de nieuwste versie van iTunes.

3. Werk de iPhone, iPad of iPod touch bij.

4. Werk de Mac of pc bij. Gebruik in Windows het programma Windows Update.

5. Probeer nogmaals om de foto's te importeren.

Proberen een nieuwe foto te importeren

1. Maak een nieuwe foto of maak een schermafbeelding op uw iOS-apparaat door tegelijkertijd op de thuisknop en de sluimerknop te drukken.

2. Sluit het iOS-apparaat aan op de computer.

3. Probeer de foto's te importeren met de fotobeheersoftware. U kunt ook deze stappen volgen op de computer:

• Op de Mac opent u Fotolader in de map 'Programma's'.

• Voor een pc bezoekt u de website van Microsoft om te zien hoe u foto's importeert in Windows 10, Windows 8 of Windows 7.

Als uw computer uw apparaat niet detecteert, controleert u of het apparaat de computer vertrouwt.

Een andere computer proberen

Als u de camera niet ziet in Apparaatbeheer, test u het iOS-apparaat op een andere computer. Als een andere computer het iOS-apparaat wel als camera herkent, neemt u voor assistentie contact op met Microsoft of degene die Windows-support verzorgt voor de computer.

Als u een Mac gebruikt, kunt u proberen uw foto's draadloos naar de computer te sturen via AirDrop.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.