Bijwerken naar de nieuwste versie van iTunes

Download de nieuwste versie van iTunes.

Als u iTunes hebt geïnstalleerd op de computer, volgt u de onderstaande instructies om naar de nieuwste versie van iTunes bij te werken.

Mac

1. Open iTunes.
  2. Kies in het menu iTunes de optie iTunes > Zoek naar nieuwe versies.
  3. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Windows

1. Open iTunes.
  2. Kies in de menubalk Help > Zoeken naar updates. In oudere versies van iTunes vindt u deze optie in het menu Geavanceerd. Lees hoe u de menubalk weergeeft
  3. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Als iTunes nog niet is geïnstalleerd op de computer, downloadt u het programma hier.

Meer informatie over het installeren en bijwerken van iTunes en hulp bij het oplossen van problemen.

Als u niet wordt gevraagd een nieuwe versie van iTunes te installeren, hebt u al de nieuwste versie die het besturingssysteem ondersteunt. Raadpleeg de systeemvereisten op de iTunes-downloadpagina.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: