Apple ID: een Apple ID achterhalen

Lees hier hoe u een Apple ID achterhaalt als u deze bent vergeten of als u niet zeker weet of u er een hebt.

Een Apple ID is de gebruikersnaam voor alle activiteiten met Apple: in de iTunes Store kopen, bij iCloud inloggen, een app kopen, iMessage gebruiken en meer. Hierom gebruikt u best maar een enkele Apple ID en vergeet u deze niet. Het gebruik van meerdere Apple ID's kan misleidend zijn en kan problemen veroorzaken wanneer u toegang tot aangeschaft materiaal vraagt of bepaalde voorzieningen gebruikt.

Als u uw Apple ID bent vergeten, volgt u deze stappen om deze te zoeken:

1. Ga naar Mijn Apple ID (appleid.apple.com/nl) en klik op 'Zoek uw Apple ID'.
  2. Voer uw voornaam, achternaam, huidig e-mailadres en alle vorige e-mailadressen in waarmee u de Apple ID hebt kunnen aanmaken. Apple gebruikt deze informatie om Apple ID's te zoeken.
    • Als geen Apple ID's worden gevonden, volgt u de instructies op het scherm om een Apple ID aan te maken.
    • Als er één Apple ID wordt gevonden, kiest u of u een e-mail van Apple wilt ontvangen of de beveiligingsvragen wilt beantwoorden. Ongeacht de gekozen optie wordt u vervolgens gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw in te stellen. Volg de instructies die verschijnen.
    • Als er meerdere Apple ID's worden gevonden, selecteert u de Apple ID die gelijk is aan uw huidige e-mailadres. Kies vervolgens of u een e-mail van Apple wilt ontvangen of beveiligingsvragen wilt beantwoorden. Welke optie u ook kiest, wordt u vervolgens gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw in te stellen. Volg de instructies die verschijnen.
Laatst gewijzigd op: