Over de beveiligingsinhoud van Java voor Mac OS X 10.7 Update 1 en Java voor Mac OS X 10.6 Update 6

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van Java voor Mac OS X 10.7 Update 1 en Java voor Mac OS X 10.6 Update 6 beschreven.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van Java voor Mac OS X 10.7 Update 1 en Java voor Mac OS X 10.6 Update 6 beschreven, die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd via de voorkeuren voor Software-update of vanaf de pagina Apple Downloads.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple-productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg ‘Hoe gebruikt u de Apple Product Security PGP-sleutel’ voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID’s als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg ‘Apple-beveiligingsupdates’ voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Java voor Mac OS X 10.7 Update 1 en Java voor Mac OS X 10.6 Update 6

• Java

Beschikbaar voor: Mac OS X v10.6.8, Mac OS X Server v10.6.8, OS X Lion v10.7.2, Lion Server v10.7.2

Impact: meerdere kwetsbaarheden in Java 1.6.0_26

Beschrijving: er zijn meerdere kwetsbaarheden in Java 1.6.0_26, waarvan de ernstigste mogelijk toestaan dat een niet-vertrouwd Java-applet willekeurige code uitvoert buiten de Java-sandbox. Een bezoek aan een webpagina met een kwaadwillig vervaardigde, niet-vertrouwde Java-applet kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code met de bevoegdheden van de huidige gebruiker. Deze problemen worden verholpen door Java bij te werken naar versie 1.6.0_29. Meer informatie vindt u op de website van Java op http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/releasenotes-136954.html.

CVE-ID

CVE-2011-3389

CVE-2011-3521

CVE-2011-3544

CVE-2011-3545

CVE-2011-3546

CVE-2011-3547

CVE-2011-3548

CVE-2011-3549

CVE-2011-3551

CVE-2011-3552

CVE-2011-3553

CVE-2011-3554

CVE-2011-3556

CVE-2011-3557

CVE-2011-3558

CVE-2011-3560

CVE-2011-3561

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.