iOS 4: uw apparaat bijwerken naar iOS 5 of hoger

Als u uw iPhone, iPad of iPod touch van iOS 4 naar iOS 5 of hoger wilt bijwerken, moet u eerst uw apparaat wissen en herstellen voordat u de update voltooit.

Als onderdeel van het update- en herstelproces zal iTunes (in volgorde):

1. Een reservekopie maken van onderdelen op uw apparaat, zoals instellingen, Contacten, Agenda's, Notities en uw Filmrol1. iTunes zal echter geen reservekopie maken van media op uw iOS-apparaat, zoals muziek, apps, boeken, films en tv-programma's.
  2. Uw apparaat bijwerken naar de nieuwste versie van iOS-software.
  3. Uw apparaat herstellen vanaf uw recentste reservekopie.
  4. Uw apparaat opnieuw opstarten.
  5. Media terug vanaf uw iTunes-bibliotheek naar uw apparaat2 synchroniseren.

Als u probeert bij te werken via een Mac of pc waarmee u doorgaans synchroniseert

Kunt u het volgende bericht van iTunes zien:

Volg deze aanbevolen stappen voordat u uw iOS-apparaat bijwerkt:

Als u probeert bij te werken met een Mac of pc waarmee u doorgaans niet synchroniseert

Alleen de inhoud die wordt bewaard in de reservekopie wordt hersteld naar het apparaat nadat de update is voltooid. Hierbij ziet u mogelijk het volgende bericht van iTunes:

Waarschuwing

Als u uw apparaat moet bijwerken op een Mac of pc waarmee u doorgaans niet synchroniseert, volgt u deze aanbevolen stappen voordat u bijwerkt:

Opmerkingen:

1. Het voltooien van uw reservekopie kan even duren, afhankelijk van de hoeveelheid materiaal op uw iOS-apparaat.
  2. Als u uw iOS-apparaat bijwerkt op een computer waarmee u doorgaans niet synchroniseert, of als u uw apparaat loskoppelt voordat het synchronisatieproces is voltooid, merkt u mogelijk op dat sommige media zich niet langer op uw apparaat bevindt. U kunt deze inhoud terugzetten door te synchroniseren met de Mac of pc waarmee u doorgaans synchroniseert.
  3. Huurfilms die rechtstreeks zijn aangeschaft op uw apparaat worden niet overgezet naar uw computer wanneer u uw aankopen synchroniseert en overzet.
Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)