Een e-mailaccount toevoegen op een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe u een of meerdere e-mailaccounts toevoegt in Mail op een iPhone, iPad of iPod touch.

Een e-mailaccount toevoegen op een iOS-apparaat

1. Tik op 'Instellingen'.
    Beginscherm
  2. Scrol omlaag en tik op 'Mail, Contacten, Agenda'.
    Het scherm Instellingen
  3. Tik op 'Nieuwe account'.
    Mail, Contacten, Agenda
  4. Selecteer de e-mailaanbieder. Tik op Anders > Voeg mailaccount toe als u de e-mailaanbieder niet ziet.
    Nieuwe account
  5. Voer de vereiste informatie in om het toevoegen van uw account te voltooien.

Als u een bekende e-mailaanbieder gebruikt, laadt het apparaat automatisch de e-mailinstellingen. Als het apparaat deze instellingen niet laadt en u ze niet weet, neemt u contact op met de e-mailaanbieder en vraagt u deze informatie:

Mijn e-mailinstellingen

Mijn e-mailadres:
Mijn e-mailaanbieder:

Instellingen van server voor inkomende post

Accounttype (POP of IMAP):
Server voor inkomende post:
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Poortnummer van server voor inkomende post:

Ondersteunt de server voor inkomende post SSL? (ja of nee):

Instellingen van server voor uitgaande post

Server voor uitgaande post:
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Poort van server voor uitgaande post:
Ondersteunt de server voor uitgaande post SSL? (ja of nee):

Meer informatie

Vraag hulp als u geen verbinding kunt maken of een fout in Mail ziet.

U kunt ook instellingen voor bekende e-mailaanbieders opzoeken.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: