Bepalen welk iPhone-model u hebt

Lees hier hoe u bepaalt welke iPhone u hebt aan de hand van het modelnummer en andere details.

iPhone 6

iPhone 6

Introductiejaar: 2014
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing:

• Model A1549 (GSM-model)
  • Model A1549 (CDMA-model)
  • Model A1586

Meer details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De knop voor de sluimerstand bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een led-lampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '4FF' (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Introductiejaar: 2014
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing:

• Model A1522 (GSM-model)
  • Model A1522 (CDMA-model)
  • Model A1524

Meer details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde heeft afgeronde randen en is gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De knop voor de sluimerstand bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een led-lampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '4FF' (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5s

Introductiejaar: 2013
Capaciteit: 16, 32 en 64 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1533 of A1457 of A1530: iPhone 5s (GSM-model)
  • A1533 of A1453: iPhone 5s (CDMA-model)
  • A1518 of A1528 of A1530: iPhone 5s (GSM-model China)

Meer details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een led-lampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '4FF' (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5c

Introductiejaar: 2013
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: wit, blauw, roze, groen, geel

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1532 of A1507 of A1529: iPhone 5c (GSM-model)
  • A1532 of A1456: iPhone 5c (CDMA-model)
  • A1516 of A1526 of A1529: iPhone 5c (GSM-model, China)

Meer details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit verhard polycarbonaat (plastic). Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '4FF' (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5

Introductiejaar: 2012
Capaciteit: 16, 32 en 64 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1428: iPhone 5 (GSM-model)
  • A1429: iPhone 5 (GSM- en CDMA-model)
  • A1442: iPhone 5 (CDMA-model, China)

Meer details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '4FF' (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 4s

Introductiejaar: 2011
Capaciteit: 8, 16, 32 en 64 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1431: iPhone 4s (GSM-model, China)
  • A1387: iPhone 4s (CDMA-model)
  • A1387: iPhone 4s (GSM-model)

Meer details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens '+' en '-'. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '3FF' (third form factor) of microsimkaart.

iPhone 4

Introductiejaar: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1349: iPhone 4 (CDMA-model)
  • A1332: iPhone 4 (GSM-model)

Meer details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens '+' en '-'. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een '3FF' (third form factor) of microsimkaart. Het CDMA-model heeft geen simkaarthouder.

iPhone 3GS

Introductiejaar: 2009
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1325 op de iPhone 3GS (China)
  • A1303 op de iPhone 3GS

Meer details: de achterbehuizing is gemaakt uit plastic. De afdruk op de achterzijde heeft dezelfde heldere en glanzende zilverachtige kleur als het Apple-logo. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een '2FF' (second form factor) of 'minisimkaart'. Het serienummer is gedrukt op de simkaarthouder.

iPhone 3G

Introductiejaar: 2008, 2009 (China)
Capaciteit: 8 en 16 GB

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1324 op de iPhone 3G (China)
  • A1241 op de iPhone 3G

Meer details: de achterbehuizing is gemaakt uit plastic. De afdruk op de achterzijde van de telefoon is niet zo glanzend als het Apple-logo erboven. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een '2FF' (second form factor) of 'minisimkaart'. Het serienummer is gedrukt op de simkaarthouder.

iPhone

Introductiejaar: 2007
Capaciteit: 4, 8 en 16 GB
Het modelnummer op de achterbehuizing is A1203.
De achterbehuizing is gemaakt uit geanodiseerd aluminium.
Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een '2FF' (second form factor) of 'minisimkaart'.
Het serienummer is aangebracht op de achterbehuizing.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: