QuickTime Player 7 installeren

Als u werkt met oudere mediatypen of een verouderde mediatakenreeks hebt, kunt u het programma QuickTime Player 7 installeren in Mac OS X Snow Leopard en hoger.

Compatibiliteit

OS X wordt geleverd met QuickTime Player (versie 10.x) die aan de meeste behoeften bij het afspelen van media voldoet. Installeer QuickTime Player 7 alleen als u werkt met oudere mediatypen of verouderde takenreeksen hebt die niet worden ondersteund door de nieuwe versie van het programma QuickTime Player, of als u de QuickTime 7 Pro-registratiecode moet gebruiken.

QuickTime Player 7-versie 7.6.6 werkt met de volgende versies van OS X:

• Snow Leopard
  • Lion
  • Mountain Lion
  • Mavericks

QuickTime Player 7 installeren

Kies uw OS X-versie in de onderstaande lijst voor informatie over de installatie van QuickTime Player 7.

Lion, Mountain Lion of Mavericks

1. Download hier QuickTime Player 7.
  2. Dubbelklik op 'QuickTimePlayer7.6.6_SnowLeopard'.
    Opmerking: deze download is compatibel met Mac OS X v10.6 of lager.

QuickTime Player 7 wordt in de map Hulpprogramma's geïnstalleerd.

Snow Leopard

1. Plaats de installatie-dvd van Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  2. Open de map Optionele software.
  3. Dubbelklik op 'Optional Installs.mpkg'.
  4. Selecteer de optie 'QuickTime 7'.
  5. Klik op 'Ga door'.

QuickTime Player 7 wordt in de map Hulpprogramma's geïnstalleerd.

Informatie voor gebruikers van QuickTime 7 Pro

Het nieuwe QuickTime Player-programma, dat bij OS X wordt meegeleverd, bevat talrijke functies van QuickTime 7 Pro. U kunt bijvoorbeeld audio en video opnemen, fragmenten inkorten en media converteren naar H.264 voor een iPhone, iPad, iPod en Apple TV. Als u nog steeds QuickTime 7 Pro wilt gebruiken, volgt u deze instructies om de QuickTime 7 Pro-registratiecode in QuickTime Player 7 in te voeren.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)