Het serienummer van een AirPort Extreme, AirPort Express of AirPort Time Capsule vinden

Lees hier hoe u het serienummer van een AirPort-apparaat kunt vinden.

U kunt het serienummer van uw AirPort-apparaat op de volgende manieren vinden.

Met AirPort-configuratieprogramma

U kunt het serienummer van uw AirPort-basisstation als volgt opzoeken met AirPort-configuratieprogramma.

AirPort-configuratieprogramma 6

1. Open AirPort-configuratieprogramma. U vindt dit in de map Hulpprogramma's. U kunt het ook opzoeken met Spotlight.

2. Selecteer het basisstation in het venster van AirPort-configuratieprogramma.

3. Als u om een wachtwoord wordt gevraagd, typt u het wachtwoord van het basisstation en klikt u op 'OK'.

Het serienummer van het apparaat wordt nu weergegeven in het pop-upvenster.

AirPort-configuratieprogramma 5

1. Open AirPort-configuratieprogramma. U vindt dit in de map Hulpprogramma's. U kunt het ook opzoeken met Spotlight.

2. Selecteer het AirPort-product.

3. Klik op 'Handmatige configuratie'.

4. Klik op 'AirPort' in de knoppenbalk.

5. Klik op de tab 'Overzicht'.

Het serienummer van het apparaat wordt weergegeven in de tab 'Overzicht'.

Op de behuizing van het apparaat

Afhankelijk van het model van het apparaat vindt u het serienummer ofwel op de onderkant ofwel op de zijkant van het apparaat. Zie de afbeeldingen hieronder.

Time Capsule- en AirPort Extreme-basisstations (802.11ac)

U vindt het serienummer op de onderkant van het apparaat:

Time Capsule- en AirPort Extreme-basisstations (802.11ac)

Time Capsule en AirPort Extreme-basisstations (802.11n)

U vindt het serienummer op een grijze strook op de onderkant van het apparaat:

Serienummer van AirPort-basisstation

AirPort Express 802.11n (2e generatie)

U vindt het serienummer op de onderkant van het apparaat:

AirPort Express 802.11n (2e generatie)

AirPort Express 802.11n (1e generatie)

U vindt het serienummer op de zijkant van het apparaat, naast de aansluiting voor het netsnoer:

AirPort Express 802.11n (1e generatie)

AirPort Extreme-basisstation (lager dan 802.11n)

U vindt het serienummer op een etiket op de onderkant van het apparaat:

Onderkant van het AirPort Extreme-basisstation

Op de originele verpakking van het product

Als u de originele verpakking van het product nog hebt, vindt u het serienummer op het etiket met de streepjescode dat op de verpakking is aangebracht.

Op het originele ontvangstbewijs (of factuur)

Sommige winkeliers zetten het serienummer van een AirPort ook op het ontvangstbewijs of de factuur.

Meer informatie

Lees hier hoe u het serienummer van andere Apple hardwareproducten vindt.