De simkaart verwisselen

Onder bepaalde omstandigheden moet u de simkaart van een iPhone verwisselen. Hiertoe behoren de volgende gevallen:

• U schakelt over naar een andere aanbieder
  • De simkaart is enigszins beschadigd of bevindt zich niet in goede toestand
  • Voor hulp bij het oplossen van problemen met een mobiele verbinding

Wanneer u de simkaart verwisselt, schakelt u het apparaat uit alvorens de simkaarthouder te openen. Nadat u de simkaart hebt vervangen, moet u mogelijk opnieuw verbinding maken met iTunes.

De iPhone houdt een record van alle eerder geplaatste simkaarten bij maar als de naam van de aanbieder van de simkaart niet op de statusbalk verschijnt nadat u de simkaart hebt vervangen, moet u opnieuw verbinding maken met iTunes via Wi-Fi of USB.

Als de iPhone niet met de simkaart werkt nadat u verbinding hebt gemaakt met iTunes, moet u de iPhone mogelijk herstellen.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van de iPhone voor meer informatie over iTunes en iPhone.

Als u een simkaart verwisselt, zijn Visual Voicemail-berichten mogelijk niet meer beschikbaar op de iPhone.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)