Games spelen met Apple Arcade

Neem een abonnement op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling games op je iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Apple TV naast iPad Pro, iPhone en MacBook Air, waarbij op alle schermen games worden weergegeven

Als je wilt zien welke games worden meegeleverd bij Apple Arcade, open je de App Store en gaat je naar het tabblad 'Arcade'. Scrol helemaal omlaag en tik of klik op 'Bekijk alle games'.

Als je Apple Arcade-games wilt downloaden uit de App Store, abonneer je je op Apple Arcade. Als je je niet abonneert op Apple Arcade of als je in een land of regio woont waar Apple Arcade niet beschikbaar is, kun je nog wel andere games kopen en downloaden uit de App Store.

Meer informatie over Apple Arcade-prijzen.

De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kan per land of regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Games vinden

Nadat je je hebt geabonneerd op Apple Arcade, kun je elke Apple Arcade-game downloaden die beschikbaar is op je apparaat zonder extra kosten:

• Op je iPhone, iPad of iPod touch: Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' onder aan het scherm.

• Op een Apple TV: Open de Arcade-app, of open de App Store, en ga naar het tabblad 'Arcade' bovenaan het scherm.

• Op een Mac: Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' in de navigatiekolom.

Je kunt ook in de App Store zoeken naar een specifieke game.

Games spelen

Je kunt zo veel Apple Arcade-games downloaden als je wilt en je kunt spelen zo vaak als je wilt. Wanneer je zich eenmaal hebt geabonneerd, hoef je geen andere aankopen meer te doen in Apple Arcade-games.

Je kunt games spelen met alleen je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV. Als je een controller-iconGeen alternatief beschikbaar voor afbeelding ziet op de pagina van de app, biedt de game controllerondersteuning voor dat Apple-apparaat. Je kunt een gamecontroller gebruiken om de meeste games te spelen, zelfs als deze games dat niet vereisen. Sommige games op Apple TV moeten worden gespeeld met een controller.

Elke Apple Arcade-game is anders. Voor hulp bij het spelen van een game, bij functies van een game of over de regels van een game, neem je contact op met de appontwikkelaar.

Je scores zien en je games bewaren

Apple Arcade gebruikt iCloud en Game Center voor gamevoortgang, gamesaves en spelen met vrienden Zolang je bent ingelogd, kun je je game spelen op al je apparaten die deze game ondersteunen.

Om op een van de apparaten die de game ondersteunen de meest recente Arcade-game te hervatten op het punt waar je gebleven was, ga je naar het tabblad 'Arcade' in de App Store en ga je naar het gedeelte 'Speel verder'.

Ga naar je accountpagina in de App Store om te zien welke achievements je hebt ontgrendeld.

Meer informatie over opgeslagen games, iCloud en Apple Arcade.