Glas met nanotextuur op je Apple beeldscherm schoonmaken

Als je Apple Studio Display, Apple Pro Display XDR, iMac of iPad Pro (M4) is voorzien van glas met nanotextuur, moet je de volgende belangrijke richtlijnen volgen om schade te voorkomen bij het schoonmaken van het scherm.

Het glas met nanotextuur schoonmaken

Gebruik voor het verwijderen van stof of vlekken op een beeldscherm van glas met nanotextuur uitsluitend het bij de Studio Display, Pro Display XDR, iMac of iPad Pro (M4) meegeleverde reinigingsdoekje.

Voor het incidenteel schoonmaken van moeilijk te verwijderen vlekken, kun je het doekje bevochtigen met een oplossing van 70 procent isopropylalcohol (IPA).

Als je het meegeleverde doekje kwijt bent, kun je een vervangend reinigingsdoekje bestellen.

Het reinigingsdoekje schoonmaken

1. Was het reinigingsdoekje met de hand in een sopje met afwasmiddel en water.

2. Spoel grondig af.

3. Laat het reinigingsdoekje ten minste 24 uur aan de lucht drogen.

Meer informatie

Apple producten schoonmaken