Live luisteren met Made for iPhone-gehoorapparaten gebruiken

Met live luisteren verandert een iPhone, iPad of iPod touch in een externe microfoon die geluid stuurt naar een Made for iPhone-gehoorapparaat. Live luisteren helpt je een conversatie te horen in een luidruchtige omgeving of te horen wat iemand aan de andere kant van de kamer zegt.

Je kunt live luisteren gebruiken met een iOS-apparaat dat Made for iPhone-gehoorapparaten ondersteunt.

Live luisteren inschakelen

No alt supplied for Image
  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Hoortoestellen'.

2. Tik onder 'MFI-hoortoestellen' op de naam van het hoortoestel.

3. Tik op 'Start live luisteren'.

4. Houd het apparaat voor de persoon die je wilt horen.

Live luisteren uitschakelen

No alt supplied for Image
  1. Tik op 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Hoortoestellen'.

2. Tik onder 'MFI-hoortoestellen' op de naam van het hoortoestel.

3. Tik op 'Beëindig live luisteren'.

De activeringsknop gebruiken

Je kunt ook de activeringsknop gebruiken om live luisteren in of uit te schakelen en andere functies van je gehoorapparaat te bedienen. De activeringsknop configureren voor live luisteren. Druk snel drie keer op de thuisknop om de activeringsknop te gebruiken. Op de iPhone X druk je drie keer op de zijknop.

Met de activeringsknop kun je het volgende doen:

• Live luisteren starten of beëindigen

• De gebruiksduur van de batterij zien

• Het volume van één of beide gehoorapparaten aanpassen

• Een vooraf ingestelde audio-instelling kiezen

No alt supplied for Image

Tik op 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid', selecteer 'Hoortoestellen' en schakel 'Beheer vanaf toegangsscherm' in om de activeringsknop vanaf het toegangsscherm te gebruiken.

Hulp krijgen als je 'Live luisteren' niet ziet

1. Controleer of je hoortoestel is verbonden met je iPhone. Je moet het hoortoestel mogelijk koppelen of opnieuw verbinden.

2. Controleer of het hoortoestel in het apparaatselectiegebied van de afspeelregelaars in het bedieningspaneel wordt weergegeven.

3. Als je hier een ander accessoire ziet, tik je erop en selecteer je het gehoorapparaat in de lijst die wordt weergegeven.

No alt supplied for Image

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.