Een e-mailaccount toevoegen op een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe u een of meerdere e-mailaccounts toevoegt in Mail op een iPhone, iPad of iPod touch.

Een e-mailaccount toevoegen op een iOS-apparaat

1. Tik op ‘Instellingen’.
  2. Scrol omlaag en tik op ‘Mail, Contacten, Agenda’.
  3. Tik op ‘Nieuwe account’.
  4. Selecteer de e-mailaanbieder. Tik op Anders > Voeg mailaccount toe als u de e-mailaanbieder niet ziet.
  5. Voer de vereiste informatie in om het toevoegen van uw account te voltooien.

Als u een bekende e-mailaanbieder gebruikt, laadt het apparaat automatisch de e-mailinstellingen. Als het apparaat deze instellingen niet laadt en u ze niet weet, neemt u contact op met de e-mailaanbieder en vraagt u deze informatie:

Mijn e-mailinstellingen

Mijn e-mailadres:
Mijn e-mailaanbieder:

Instellingen van server voor inkomende post

Accounttype (POP of IMAP):
Server voor inkomende post:
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Poortnummer van server voor inkomende post:

Ondersteunt de server voor inkomende post SSL? (ja of nee):

Instellingen van server voor uitgaande post

Server voor uitgaande post:
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Poort van server voor uitgaande post:
Ondersteunt de server voor uitgaande post SSL? (ja of nee):

Meer informatie

Vraag hulp als u geen verbinding kunt maken of een fout in Mail ziet.

U kunt ook instellingen voor bekende e-mailaanbieders opzoeken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico's verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: