Fouten in iTunes tijdens bijwerken of herstellen van iOS oplossen

Wanneer u iTunes gebruikt om iOS op een iPhone, iPad of iPod touch bij te werken of te herstellen, ziet u mogelijk een foutcode of waarschuwingsbericht. De meeste van deze fouten treden op omdat de computer oudere softwareversies heeft of geen verbinding kan maken met de server.

U kunt de meeste update- en herstelfouten oplossen met enkele eenvoudige stappen. Probeer eerst deze stappen:

Werk iTunes bij.

Installeer de nieuwste versie van iTunes op de computer.

Werk het besturingssysteem bij.

Installeer beschikbare updates voor de Mac. Als u een pc hebt, kunt u software-updates voor pc's verkrijgen via de website van Microsoft.

Controleer de beveiligingssoftware van de computer.

U moet wellicht de software, die het probleem veroorzaakt, bijwerken, wijzigen, uitschakelen of verwijderen.

Koppel extra USB-apparaten los.

Laat alleen het iOS-apparaat, het toetsenbord en de muis rechtstreeks op de computer aangesloten.

Herstart.

Schakel de computer en het apparaat uit. Schakel ze vervolgens opnieuw in.

Probeer het opnieuw.

Werk het iOS-apparaat opnieuw bij of herstel het opnieuw.

Vraag meer hulp.

Als u deze stappen hebt uitgevoerd en het probleem treedt opnieuw op, volgt u de geavanceerde stappen voor de foutcode.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico's verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: