Materiaal en apps downloaden die je gezinsleden hebben gekocht

Als je gebruikmaakt van 'Delen van aankopen', kun je door gezinsleden gekochte apps downloaden en door gezinsleden gekocht materiaal afspelen.

Een iPhone of iPad gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht

1. Open de App Store, Apple TV-app of Boeken-app van Apple Books.
  2. Zoek de aankopen van gezinsleden.
    • App Store: tik bovenaan het scherm op je profielafbeelding en tik op 'Aankopen'.
    • Apple TV-app: tik op het tabblad 'Bibliotheek' en tik op 'Delen met gezin'.
    • Apple Books: tik op je profielafbeelding bovenaan het scherm.
  3. Tik op de naam van het gezinslid van wie je het materiaal wilt zien. Lees wat je kunt doen als je het gedeelde materiaal van gezinsleden niet ziet of niet op een gezinslid kunt tikken.
  4. Tik op de downloadknop naast het item dat je wilt downloaden.

Een Mac gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht

Zoek de lijst met aankopen van je gezin en download het materiaal of speel het af.

Een app downloaden op je Mac

1. Open de App Store.
  2. Klik op je naam in de benedenhoek. Als je je naam niet ziet, klik je op de knop 'Log in' en klik je vervolgens op je naam.
  3. Klik op je naam naast 'Gekocht door' om het materiaal van een gezinslid te zien. Kies vervolgens de naam van een gezinslid in de lijst die wordt weergegeven.
  4. Download de gewenste app.

Een tv-programma of film downloaden op je Mac

1. Open de Apple TV-app.
  2. Klik op 'Bibliotheek' bovenaan het venster. Klik vervolgens op de pijl naast 'Bibliotheek' in de navigatiekolom en selecteer de bibliotheek van een gezinslid.
  3. Download het gewenste programma of speel het af.

Een boek of audioboek downloaden op je Mac

1. Open de Boeken-app.
  2. Klik op je naam in de benedenhoek. Als je je naam niet ziet, klik je op de knop 'Log in' en klik je vervolgens op je naam.
  3. Je accountpagina wordt weergegeven. Kies onder 'Gezinsaankopen' de naam van een gezinslid.
  4. Kies 'Boeken' of 'Audioboeken'.
  5. Download de gewenste boeken.

Een pc gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht

1. Kies 'Account' > 'Gezinsaankopen' in de menubalk bovenaan het iTunes-venster.
  2. Selecteer de naam van het gezinslid van wie je het materiaal wilt zien.
  3. Download de gewenste items of speel deze af.

Je Apple TV, smart-tv of streamingapparaat gebruiken om programma's te kijken die door gezinsleden zijn gekocht

1. Open de Apple TV-app.
  2. Selecteer 'Bibliotheek' > 'Delen met gezin' en je gezinslid om de gedeelde films en tv-programma's te zien.

Als je het materiaal van je gezin niet ziet

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.