Mac OS X: uw standaard-e-mailprogramma of -webbrowser wijzigen

Ontdek hier hoe u uw standaard Mac OS X-e-mailprogramma of -webbrowser wijzigt met Mail en Safari in Mac OS X v10.3 of hoger.

Een standaard-e-mailprogramma kiezen

1. Open mail (/Programma's/Mail).
  2. Kies Voorkeuren in het menu Mail.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies het gewenste standaard-e-mailprogramma in het venstermenu "Standaard-e-mailprogramma".

Een standaardwebbrowser kiezen

1. Open Safari (/Programma's).
  2. Kies in het Safari menu Voorkeuren.
  3. Klik op de knop Algemeen.
  4. Kies uw gewenste webbrowser in het venstermenu "Standaardwebbrowser".

Safari en Mail mogen niet worden verwijderd

Nadat u uw standaardprogramma hebt gewijzigd, mag u Safari of Mail niet verwijderen, zelfs als u niet van plan bent deze programma's te gebruiken. U hebt deze nodig om later uw standaardinstellingen te wijzigen.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)