Nike + iPod: work-outgegevens uploaden voordat u uw iPod nano, iPod touch, iPhone 3GS of iPhone 4 herstelt

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Nike + iPod-work-outgegevens uploadt voordat u uw iPod herstelt.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u Nike + iPod-work-outs op uw iPod nano, iPod touch (2e generatie), iPod touch (3e generatie), iPod touch (4e generatie), iPhone 3GS of iPhone 4 bewaart, kunt u deze work-outgegevens het best naar nikeplus.com uploaden voordat u het apparaat herstelt. Als u uw iPod of iPhone herstelt, worden alle work-outgegevens op het apparaat permanent gewist.*

De iPod touch, iPhone 3GS en iPhone 4 met iOS 4.1 kunnen work-outgegevens draadloos versturen naar nikeplus.com vanaf het apparaat. Voor meer informatie over het rechtstreeks uploaden van informatie vanaf uw apparaat raadpleegt u de gebruikershandleiding van iOS 4.1.

Uw work-outgegevens vanaf iTunes uploaden:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd.
  2. Sluit uw apparaat op uw computer aan. iTunes wordt automatisch geopend.
  3. Als dit de eerste keer is dat u een iPod of iPhone met Nike + iPod-work-outgegevens op uw computer aansluit, wordt u in iTunes gevraagd of u uw gegevens automatisch naar nikeplus.com wilt versturen.

[Work-outgegevens naar NikePlus.com versturen?]

4. Als u klikt op de knop Verstuur, verstuurt iTunes bij elke synchronisatie van uw apparaat automatisch uw work-outgegevens naar nikeplus.com.
  5. Als u nog geen nikeplus.com-account hebt aangemaakt, klikt u op Sign Me Up (Schrijf me in) en volgt u de instructies op het scherm. Zodra u zich op de website nikeplus.com bevindt, selecteert u Save Your Runs (Bewaar uw gelopen afstanden).

Als u uw work-outgegevens draadloos wilt versturen naar nikeplus.com, raadpleegt u de gebruikershandleiding van iOS 4.1.

Opmerking: als u de kans op gegevensverlies wilt verkleinen, dient u uw work-outgegevens zo vaak mogelijk te uploaden.

Voor gedetailleerde instructies over het uploaden van uw work-outgegevens gaat u naar de iTunes Help-pagina met de titel "Uw Nike + iPod-work-outgegevens bekijken en opslaan".

* Nikeplus.com houdt een bestand bij van work-outs die u eerder hebt geüpload. Door uw iPod nano, iPod touch (2e generatie) of iPhone 3GS te herstellen, worden eerder geüploade work-outs op nikeplus.com niet gewist. De work-outgeschiedenis voor een iPod touch (2e generatie), iPod touch (3e generatie) of iPhone 3GS wordt in de reservekopie bewaard en kan worden teruggezet.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)